, Werkwijze en ontwerpadvies - meubels op maat - Studio Bert Spolders

werkwijze.

 

Ontwerpadvies op maat

Perfectie en duurzaamheid

Eerlijke prijzen

Bezorging en plaatsing

Studio Bert Spolders gaat vrijblijvend met je in gesprek. Door het verzamelen van jouw wensen kan ontwerpadvies worden gegeven en een offerte worden uitgebracht.

Studio Bert Spolders gaat aan de slag met de wensen van de klant (denk aan materiaalkeuze, kleur, benutten van ruimte etc.). Met behulp van 3D programma’s wordt een ontwerpvoorstel gemaakt.

Eveneens wordt gekeken naar het geschikte materiaal en de gewenste look & feel.

Na 100% overeenstemming met de klant wordt het ontwerp op maat gemaakt en geplaatst op locatie. In overleg met de klant wordt aan de hand van de wensen klant een ontwerpadvies + offerte uitgebracht. Studio Bert Spolders biedt praktische en mooie oplossingen voor o.a.

Inbouwkasten, inloopkast, kasten, eetkamertafel, bank, wandmeubel, TV meubel, verlichting, radiatorombouw, tuinbanken, bedombouw, badkamermeubels etc.

Modern en Scandinavisch ogend design

Daarnaast is Studio Bert Spolders van mening dat een ontwerp er ook prachtig uit moet zien. In de meeste ontwerpen is een modern en Scandinavisch karakter terug te vinden.

Andere stijl?

De designwereld bestaat uit verschillende smaken, industrieel, landelijk, of misschien heeft juist een klassieke uitstraling jouw voorkeur. We maken het voor u.

Kwaliteit en duurzaamheid

Uiteraard wil je dat een meubel lang mee gaat. Belangrijk is dat er
duurzame materialen gebruikt worden en dat er nauwkeurig wordt gewerkt. Bij Studio Bert Spolders wordt een gedetailleerd meubel opgeleverd en staat perfectie en duurzaamheid absoluut voorop.

Gespecialiseerd in:

Studio Bert Spolders is gespecialiseerd in de bewerking van diversen houtsoorten en plaatmaterialen. Machinale, traditionele en computergestuurde technieken (CNC frasen en laseren) worden gebruikt bij het maken van jouw meubel. Maar ook zeker vind je het echte handwerk hier vaak in terug.

En door de brede interesse van de designer, in materialen en bewerkingen, kunnen ook speciale elementen verwerkt worden door gebruik van:
* Metaal (laswerk)
* Beton en kunststoffen (giet werk)

En elke andere uitdaging gaan we ook zeker aan!