Kast op Maat Haarlem

Ontwerpadvies op maat

Perfectie en duurzaamheid

Plaatsing in één dag

ontwerpadvies op maat incl. bezorging en plaatsing

Lokale expertise gericht op een Kast op Maat

Bij Studio Bert Spolders koesteren we lokale expertise, specifiek gericht op het creëren van op maat gemaakte kasten in Haarlem en omliggende gebieden. Haarlem, een stad doordrenkt van geschiedenis en karakter, biedt een unieke omgeving met diverse architecturale stijlen, van schilderachtige grachtenpanden tot moderne appartementencomplexen. Unieke kenmerken die ons in staat stellen om kasten te ontwerpen die naadloos aansluiten op de esthetiek en functionaliteit die Haarlem zo kenmerkt.

 • Inbouwkasten
 • Inloopkasten
 • Wandmeubel
 • TV meubel
 • Bedombouw
 • Badkamermeubels
 • Zolderkasten
 • Ombouwkasten
 • Opbergruimte
 • Gangkasten etc.

Modern en scandinavisch ogend design

Elk gebied heeft zijn eigen charme en identiteit, van het bruisende hart van de stad tot de rustige buitenwijken. Of je nu woont in het historische centrum omringd door prachtige grachten en sfeervolle pleinen, of in de groenere buitenwijken zoals Overveen, Bloemendaal of Heemstede, wij begrijpen de unieke behoeften van elke locatie en passen onze ontwerpen hierop aan.

Ervaren ontwerpers

Onze ervaren ontwerpers zijn bekend met de verschillende woonomgevingen in Haarlem en gaan graag met jou in gesprek om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw wensen en vereisten voor de perfecte kast op maat. Of het nu gaat om een inloopkast die elke modieuze Haarlemse fashionista doet dromen, een op maat gemaakte boekenkast voor de literatuurliefhebber of een praktische inbouwkast voor een efficiënt gebruik van de ruimte, wij vertalen jouw visie naar een uniek ontwerp dat perfect past bij jouw levensstijl.

Ons proces begint met een grondige inventarisatie van jouw behoeften en voorkeuren. We geloven in een persoonlijke benadering, waarbij we nauw met jou samenwerken om een ontwerp te creëren dat niet alleen functioneel en praktisch is, maar ook esthetisch aansluit bij jouw interieur. Onze ontwerpen worden zorgvuldig afgestemd op de specifieke kenmerken van jouw woning en de omringende omgeving, zodat de kast naadloos past bij de architectuur en stijl van jouw huis in Haarlem.

Kwaliteit en duurzaamheid

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

In ons eigen atelier, gaan onze vakmensen ambachtelijk aan de slag om jouw kast op maat te vervaardigen. We maken gebruik van hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame en esthetisch aantrekkelijke kasten te produceren die jarenlang meegaan. Elk onderdeel van het productieproces wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat elk detail voldoet aan onze hoge standaarden van vakmanschap en kwaliteit.

Eenmaal voltooid, wordt jouw op maat gemaakte kast zorgvuldig geïnstalleerd door ons ervaren team. We streven naar perfectie in elk detail, zodat de kast niet alleen functioneel is, maar ook een verrijking vormt voor jouw interieur in Haarlem. Onze installateurs zijn bekend met de uitdagingen van het installeren van kasten in verschillende soorten woningen en zorgen voor een vlekkeloze integratie in jouw ruimte.

 

Gespecialiseerd in:

 • Bewerking van diverse houtsoorten
 • Bewerking van plaatmateriaal
 • Traditionele technieken
 • CNC frasen en laseren

 • Handwerk

 • Machinale technieken

Service en klanttevredenheid

Jouw droom – kast op maat in werkelijkheid!

Bij Studio Bert Spolders streven we naar volledige klanttevredenheid. Onze focus ligt niet alleen op het leveren van hoogwaardige producten, maar ook op het bieden van uitstekende service en ondersteuning gedurende het hele proces. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en eventuele zorgen weg te nemen, zodat jij met een gerust hart kunt genieten van jouw op maat gemaakte kast.

Kies voor Studio Bert Spolders voor kasten op maat in Haarlem die voldoen aan al jouw verwachtingen en meer. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw droomkast werkelijkheid kunnen maken.